Magic Land Theater programma

Geboren uit een gezamenlijke droom in de jaren '70, is Magic Land Theatre door de jaren heen gegroeid en geëvolueerd.

28 september

Geboren uit een collectieve droom in de jaren ’70, is Toverland Theater door de jaren heen gegroeid en geëvolueerd. Van straattheater tot musicals, van televisie tot cafétheater en van animatie tot het creëren van evenementen, in de ruim dertig jaar van hun bestaan hebben ze bijna elke vorm van artistieke expressie aangepakt.

Daarbij hebben ze een geheel eigen stijl ontwikkeld: populair, humoristisch theater dat resoluut dicht bij het publiek staat.

Meer nieuws

TRACK programma

TRACK is een experimenteel kruispunt dat creatie, educatie en performance verbindt in het Noordstation van Brussel. Een stadslabo voor onderzoek naar gedeeld en gemengd ruimtegebruik, nieuwe vormen van samenwerking en een creatieve economie die sociaal, circulair en financieel duurzaam is.
Neem contact op voor informatie over mogelijke residenties en evenementen.

2 januari
Standardillustration

Botanique programma

Le Botanique, een voormalige botanische tuin omgetoverd tot een cultureel centrum in het hart van Brussel, zet zich in om muzikale ontdekkingen en beeldende kunst te promoten.

10 oktober
Standardillustration

Activiteiten op de Maximiliaanboerderij

De Maximiliaanboerderij is een stadsanimatieboerderij die bestaat sinds 1989.

28 september
Standardillustration

Tour & Taxis Gare Maritime

Tour & Taxis is een plek waar verleden en heden samenkomen om een opwindende omgeving te creëren waar heel Brussel van kan genieten.

28 september

Een tentoonstelling vol visuele illusies in de World of Mind

De WOM, een verwarrende breinervaring om van te genieten in Tour & Taxis, een bestemming waar je jezelf kunt cultiveren, eten en geweldige evenementen kunt bijwonen in Brussel.

28 september
Standardillustration

The Pixel Museum programma

Groter, leuker, interactiever, gezelliger. Ze zullen de geweldige geschiedenis van videogames blijven presenteren, beschermen en conserveren.

28 september
This site is registered on wpml.org as a development site.