Make Work extra-ordinary

Kleine ondernemingen, coworking spaces, topkantoren… Vestig jouw onderneming in één van de meest innovatieve, makkelijk bereikbare en veelbelovende gebieden van Brussel en omgeving.

Work

Kleine ondernemingen, coworking spaces, topkantoren… Vestig jouw onderneming in één van de meest innovatieve, makkelijk bereikbare en veelbelovende gebieden van Brussel en omgeving.

Share

Deel een unieke ervaring. Dit is een nieuwe wijk voor kunstenaars en handelaars, voor zakenmensen en families, jonge talenten, oude huurders, toekomstige generaties…

Life

Verhuis naar een groener gebied, woon niet ver van je werk, maak je dagelijks leven makkelijker.

There’s a new downtown in town.

BXNord is een boodschap aan de jeugd, aan de durvers en de innovatieve mensen die we van overal in Europa hierheen willen brengen.  

BXNord is een korte en makkelijk te onthouden naam voor deze digital hub en levendige buurt. 

De wijk biedt een ruim alternatief, cultureel en artistiek aanbod. Dag & nacht. 

Kanal-Centre Pompidou, verborgen street-art kunstwerken, Tour&Taxis, de Maximiliaanboerderij…

So, let's make it extra-ordinary
Klik op de pagina-elementen om meer informatie te krijgen

Ervaringen in BXN

Verken de wijk op een authentieke manier met één van onze unieke ervaringen.

07 februari

Opening TRACK

Opening TRACK

Op 7 februari opent TRACK voor het eerst haar deuren voor het publiek. Graag nodigen we jullie uit om een kijkje te komen nemen! TRACK is een nieuwe culturele werkplaats en evenementruimte voor maatschappelijk gedreven organisaties in het Brusselse Noordstation. Ben jij benieuwd naar de organisaties achter TRACK en wat we van plan zijn in de komende tijd? Ontdek de plek en haar bewoners op woensdag 7 februari 2024 vanaf 14.30. Verwacht je aan een namiddag gevuld met artistieke workshops, tijdelijke tentoonstellingen en live muziek. Hopelijk tot dan!

Jongerenworkshop in ABC House

ABC-huis is een open, dynamisch onderzoekscentrum voor kunst, cultuur en onderwijs, toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.

28 september
Standardillustration

The Pixel Museum programma

Groter, leuker, interactiever, gezelliger. Ze zullen de geweldige geschiedenis van videogames blijven presenteren, beschermen en conserveren.

28 september
Standardillustration

Tour & Taxis Gare Maritime

Tour & Taxis is een plek waar verleden en heden samenkomen om een opwindende omgeving te creëren waar heel Brussel van kan genieten.

28 september
Standardillustration

Botanique programma

Le Botanique, een voormalige botanische tuin omgetoverd tot een cultureel centrum in het hart van Brussel, zet zich in om muzikale ontdekkingen en beeldende kunst te promoten.

10 oktober

People of BXN

Dieter Leyssen

De Noordwijk is een wijk met een moeilijke geschiedenis maar die, voor mij, in de toekomst veel voor Brussel kan betekenen. Die ruimte kan bieden aan verenigingen, aan mensen om te werken, om te wonen… Ruimte die er in sommige andere wijken niet is.

Sophie De Smedt

Brussel-Noord is een plaats waar ik samenkom met mijn collega’s om te lunchen of te wandelen. Brussel-Noord is zeer divers. Het is een fantastische plaats om te werken en om te zijn”

Wist je dat er op de site van de huidige Maximiliaanboerderij vroeger een helihaven gevestigd was, die Brussel verbond met Rijsel, Parijs, Antwerpen, Rotterdam, Luik, Maastricht, Keulen en Bonn? 

Wist je dat het merendeel van de handelswaren die naar de haven van Brussel worden vervoerd bouwmaterialen zijn?  

Contacteer ons.

Vind jouw opportuniteiten.

Wij zijn vastgoedexperten, lokale gidsen, lokale project managers. En wij zijn hier om jou bij te staan in dit avontuur.

This site is registered on wpml.org as a development site.