Botanique programma

Le Botanique, een voormalige botanische tuin omgetoverd tot een cultureel centrum in het hart van Brussel, zet zich in om muzikale ontdekkingen en beeldende kunst te promoten.

10 oktober

Het ondersteunt gevestigde en opkomende beeldende kunstenaars uit de Federatie Wallonië-Brussel (10 tentoonstellingen per jaar), evenals talrijke muzikanten (ongeveer 400 concerten per jaar) het hele jaar door en tijdens zijn muziekfestival in mei (Les Nuits Botanique), voor zowel internationaal als lokaal talent.

De Botanique, die in 1829 werd ingehuldigd als nationale botanische tuin, werd op 23 januari 1984 het culturele centrum van de Franse Gemeenschap van België en is tegenwoordig een van de meest bezochte en actieve culturele centra van België.

Meer nieuws

TRACK programma

TRACK is een experimenteel kruispunt dat creatie, educatie en performance verbindt in het Noordstation van Brussel. Een stadslabo voor onderzoek naar gedeeld en gemengd ruimtegebruik, nieuwe vormen van samenwerking en een creatieve economie die sociaal, circulair en financieel duurzaam is.
Neem contact op voor informatie over mogelijke residenties en evenementen.

2 januari
Standardillustration

Activiteiten op de Maximiliaanboerderij

De Maximiliaanboerderij is een stadsanimatieboerderij die bestaat sinds 1989.

28 september
Standardillustration

Tour & Taxis Gare Maritime

Tour & Taxis is een plek waar verleden en heden samenkomen om een opwindende omgeving te creëren waar heel Brussel van kan genieten.

28 september

Een tentoonstelling vol visuele illusies in de World of Mind

De WOM, een verwarrende breinervaring om van te genieten in Tour & Taxis, een bestemming waar je jezelf kunt cultiveren, eten en geweldige evenementen kunt bijwonen in Brussel.

28 september
Standardillustration

The Pixel Museum programma

Groter, leuker, interactiever, gezelliger. Ze zullen de geweldige geschiedenis van videogames blijven presenteren, beschermen en conserveren.

28 september

Jongerenworkshop in ABC House

ABC-huis is een open, dynamisch onderzoekscentrum voor kunst, cultuur en onderwijs, toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.

28 september
This site is registered on wpml.org as a development site.