Tour & Taxis Gare Maritime

Tour & Taxis is een plek waar verleden en heden samenkomen om een opwindende omgeving te creëren waar heel Brussel van kan genieten.

28 september

En inspirerende plek om te wonen, werken, spelen en ontspannen

Als bruisend hart van de Tour & Taxis-wijk combineert Gare Maritime co-creatiebedrijven, een voedingshal, bars, voedselmarkten, terrassen en onconventionele winkels. Dit buitengewone concept katalyseert de buurt. Nieuwe hotspots en evenementen zorgen voor een baanbrekende energie waardoor mensen zich afvragen… wordt Gare Maritime de nieuwe lifestyle bestemming van Brussel? Wij denken van wel!

Wist je dat de familie Tour et Taxis, die hun naam gaven aan de gelijknamige site, een familie van Italiaanse afkomst was die de status van postmeesters van het Heilig Roomse Rijk verwierf en hun volledige postnetwerk twee eeuwen lang vanuit Brussel heeft beheerd?  

Meer nieuws

TRACK programma

TRACK is een experimenteel kruispunt dat creatie, educatie en performance verbindt in het Noordstation van Brussel. Een stadslabo voor onderzoek naar gedeeld en gemengd ruimtegebruik, nieuwe vormen van samenwerking en een creatieve economie die sociaal, circulair en financieel duurzaam is.
Neem contact op voor informatie over mogelijke residenties en evenementen.

2 januari
Standardillustration

Botanique programma

Le Botanique, een voormalige botanische tuin omgetoverd tot een cultureel centrum in het hart van Brussel, zet zich in om muzikale ontdekkingen en beeldende kunst te promoten.

10 oktober
Standardillustration

Activiteiten op de Maximiliaanboerderij

De Maximiliaanboerderij is een stadsanimatieboerderij die bestaat sinds 1989.

28 september

Een tentoonstelling vol visuele illusies in de World of Mind

De WOM, een verwarrende breinervaring om van te genieten in Tour & Taxis, een bestemming waar je jezelf kunt cultiveren, eten en geweldige evenementen kunt bijwonen in Brussel.

28 september
Standardillustration

The Pixel Museum programma

Groter, leuker, interactiever, gezelliger. Ze zullen de geweldige geschiedenis van videogames blijven presenteren, beschermen en conserveren.

28 september

Jongerenworkshop in ABC House

ABC-huis is een open, dynamisch onderzoekscentrum voor kunst, cultuur en onderwijs, toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.

28 september
This site is registered on wpml.org as a development site.