Een tentoonstelling vol visuele illusies in de World of Mind

De WOM, een verwarrende breinervaring om van te genieten in Tour & Taxis, een bestemming waar je jezelf kunt cultiveren, eten en geweldige evenementen kunt bijwonen in Brussel.

28 september

Kom en leer

In een museum van 1500m² kun je je zintuigen oefenen en je hersenen uitdagen in een kleurrijk universum! De WOM is gewijd aan de vijf zintuigen, onze waarnemingen en illusies, en is wetenschappelijk maar ook recreatief.

Geniet van deze uitzonderlijke ervaring die de realiteit zoals wij die waarnemen in vraag stelt en waar wetenschap en plezier elkaar ontmoeten!

Ontdek beroemde illusies zoals de spiegelkamer of de draaikolk, maar ook ervaringen die nooit eerder in België te zien waren. Bereid je voor op een bezoek vol verrassingen en emoties!

Meer nieuws

TRACK programma

TRACK is een experimenteel kruispunt dat creatie, educatie en performance verbindt in het Noordstation van Brussel. Een stadslabo voor onderzoek naar gedeeld en gemengd ruimtegebruik, nieuwe vormen van samenwerking en een creatieve economie die sociaal, circulair en financieel duurzaam is.
Neem contact op voor informatie over mogelijke residenties en evenementen.

2 januari
Standardillustration

Botanique programma

Le Botanique, een voormalige botanische tuin omgetoverd tot een cultureel centrum in het hart van Brussel, zet zich in om muzikale ontdekkingen en beeldende kunst te promoten.

10 oktober
Standardillustration

Activiteiten op de Maximiliaanboerderij

De Maximiliaanboerderij is een stadsanimatieboerderij die bestaat sinds 1989.

28 september
Standardillustration

Tour & Taxis Gare Maritime

Tour & Taxis is een plek waar verleden en heden samenkomen om een opwindende omgeving te creëren waar heel Brussel van kan genieten.

28 september
Standardillustration

The Pixel Museum programma

Groter, leuker, interactiever, gezelliger. Ze zullen de geweldige geschiedenis van videogames blijven presenteren, beschermen en conserveren.

28 september

Jongerenworkshop in ABC House

ABC-huis is een open, dynamisch onderzoekscentrum voor kunst, cultuur en onderwijs, toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.

28 september
This site is registered on wpml.org as a development site.